Om oss

Välkommen till en sida som ska förenkla – och försvåra – byggprojekt. Förenkla innebär att vi kommer att skriva en massa guider, en massa steg-för-steg-artiklar och ge en massa matnyttiga tips och information om bygg- och renoveringar.

Vi kommer att skriva utifrån våra egna erfarenheter och vår egen kunskap. Som erfarna och utbildade snickare så har vi onekligen en hel del sådant i vår verktygslåda.

Försvåra då? Ja, där handlar det om att lära vanliga Svenssons att lägga undan hammaren och ringa professionell hjälp. Vissa projekt är helt enkelt inte lämpade för gemene man att ge sig in på. Risken för misslyckande är för stora och därmed finns det både ekonomiska och säkerhetsmässiga risker i spel. Vi ska visa när det är dags att gasa, och när man med fördel kan ta ett steg tillbaka.

På den här sidan ska vi även titta närmare på hur man hittar rätt företag. Sedan Rot-avdraget såg dagens ljus så har det startat upp extremt många nya företag inom bygg. Inte alla av dessa har rent mjöl i påsen och håller vad de lovar. Vi ska lära dig som läsare att skilja agnarna från vetet och ge dig ledtrådarna som hjälper dig att hitta en professionell firma för ditt byggprojekt.

Kort sagt. Den här sidan ska handla om allt som rör bygg – ur alla tänkbara perspektiv. Hoppas du ska trivas. Välkommen!