Undvik avloppsstopp med en rörinspektion i Stockholm

När det blir stopp i avloppet är det en rörinspektion i Stockholm du behöver. Då får du reda på vad det är som orsakar stoppet, och inte minst också vad du behöver göra för att kunna åtgärda det.

Det är aldrig speciellt roligt när det blir stopp i rören. Särskilt inte om det gäller avloppsrören, eftersom det innebär att du inte kan använda din toalett under tiden. När du försöker spola ser du bara vattnet i toalettstolen stiga snarare än spola bort resultatet av ditt toalettbesök. Då stiger även paniken. Sådana risker är alltid överhängande om du bor i ett flerfamiljshus i en bostadsrätt i till exempel Stockholm. Tänk om en treåring spolar ned sin leksakstraktor i toaletten. Det kan komma att påverka alla medlemmar i bostadsrättsföreningen. Det finns dock ett sätt att minska paniken, och det är genom att ringa in en rörinspektion i Stockholm.

Rörinspektion identifierar blockeringarna

En rörinspektion fungerar nästan likadant som en koloskopi. Man kör upp en kamera i röret. På kamerabilderna syns rörets insida. Då kan du lätt få se vad det är som gör att vattnet inte rinner på som det borde. Om det är ett avloppsrör är det ofta saker som fett och matrester som blockerar flödet. Men det är klart, det skulle också kunna vara diverse föremål som någon har spolat ned. Som till exempel den där leksakstraktorn. Den ungens familj kanske borde skaffa ett lås på utsidan av badrummet också. Men det är skönt att veta att lösningar finns trots allt.